A hidegterápia pozitív hatásairól röviden
2021 ápr 26 By krio_admin 0 comment

A hidegterápiás fülkében állva percek alatt újjászülethet! Bízzon bennünk, mert ez a kijelentés egyáltalán nem túlzás, hanem  egyszerűen csak igaz! Az extrém magas hőmérséklethez hasonlóan a mínuszok is képesek pozitív hatást gyakorolni az emberi szervezetre. Irányított és ellenőrzött körülmények között számos problémára, tünetre hatékony a krioterápia, de megelőzésre, immunerősítésre, sőt az öregedés lassítására is sikerrel alkalmazható.

A finn szaunához hasonlóan a hidegterápia is egy fülkében zajlik, de egy, a speciális körülmények megteremtésére alkalmas berendezésben. A fülkében folyékony nitrogén és mínusz 120-170 fok keveredik, ami a fülkében lévő személy minden porcikájára hat, pontosabban a biokémiai és a hormonális folyamatokban idéz elő pozitív változásokat, ezen kívül pedig a pszichére is hat.

Nincsen ok aggodalomra, mert bár az extrém hideg önmagában veszélyes, de a hidegterápia csak pár percen át tart és rövid ideig teszi ki a vendéget a mínuszoknak. A bőr hőmérséklete lecsökken, majd megnő, a vérkeringés és az anyagcsere folyamatok felélénkülnek. A szervezetben egy sor változás indul el, ezek a változások pedig a hidegterápiának alávetett vendég általános fizikai és lelki állapotára jótékonyan hatnak, de ha valamilyen aktuális egészségügyi problémával küzd, arra is megoldást jelentenek.

A krioszauna a sportsérülések és a rehabilitáció, a műtétek utáni regenerálódás hatékony segítsége, mert beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, fájdalomcsillapító hatása van, nem utolsó sorban pedig az endorfin termelést is serkenti.

Méregtelenítő, vérkeringés serkentő, anyagcsere mozgató hatása a férfiak és nők számára is súlyvesztést, a bőr szépülését eredményezheti. Egy-egy kezelés után testben és lélekben is erősebbnek, energikusabbnak, fiatalabbnak érezheti magát minden vendég.

hidegterápia olyan módszer, amit garantáltan nem fog megbánni senki egy próba után sem. Keressen minket bizalommal és tudjon meg még többet a hidegterápia figyelemreméltó hatásairól!