Krioterápia az immunrendszer erősítésére! Legyen jobban percek alatt!
2020 aug 17 By krio_admin 0 comment

Az egészségünket és a jó közérzetünket egyre több dolog fenyegeti. Nem is olyan egyszerű megőrizni az egyensúlyt, hiszen a fizikai igénybevétel,  a stressz, a környezeti hatások, az egészségtelen életmód következményei ellen mind harcolni kell.

Szerencse, hogy több eszköz is a kezünkben van ahhoz, hogy az immunrendszerünket erősíteni tudjuk és megalapozzuk az egészségünket. Az immunerősítés egyik, talán kevésbé ismert és alkalmazott, de rendkívül hatékony eszköze lehet a krioterápia.

A krioterápia vagy más néven hidegterápia több területen is kifejti a pozitív hatását és érezhetően támogatja az immunrendszer erősítését. Hogyan hat egy ilyen terápia és mivel tudja támogatni a szervezet védekezőképességét? A válasz egyszerűen a hideg. A hideg ugyanis képes stimulálni a szervezetet és az extrém mínuszokban töltött pár perc alatt beindítja a szervek válaszreakcióját.

A krioterápia közben és után a szervek a jeges hideg következményeként elkezdenek teljes erőbedobással teljesíteni, hiszen védeniük kell a szervezetet. Az alacsony hőmérséklet vészriadót vált ki, amire az immunrendszer úgy reagál, hogy beindítja a természetes öngyógyító folyamatait. Ezzel párhuzamosan a hormonháztartás és az anyagcsere működése is a maximumra kapcsol, stabilizálódik, még endorfin hormon is el kezd termelődni. A krioterápia után tehát szó szerint boldogabbnak fogja érezni magát a vendég. A hideg hatására csökkennek a gyulladások, múlik a fájdalom és kellemes közérzet, ellazultság lép a feszültség, rossz közérzet helyébe. Természetesen a kezelés ellenőrzött és biztonságos környezetben zajlik, minden vendég kockázat nélkül használhatja.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a krioterápia iránt és szívesen megismerné első kézből is ennek az eljárásnak a hatásait, keresse kollégáinkat haladéktalanul! A hidegterápiára folyamatos a bejelentkezés, az érdeklődőknek a szabad helyek függvényében adunk időpontot. Lépjen kapcsolatba a klinikával a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén és jelentkezzen be hozzánk krioterápiára!