A krioterápia kúraszerű alkalmazása
2022 szept 12 By krio_admin 0 comment

A krioterápiával lehetséges a gyors fogyás. Vásároljon krioterápia bérletet, ha minden eddiginél hatékonyabb súlyvesztést szeretne megtapasztalni!

A fogyás összetett dolog, több módszerrel is el lehet érni a súlyvesztést, de egy valamivel általában nem borítékolható a siker. Az étrend, a sport, a testkezelések is segítenek lefaragni a kilókból. A krioterápia sokféle módon képes hatni a szervezetre, többek között arra is kiváló eszköz, hogy súlyfelesleget veszítsen vele. A kitűzött céltól függően érdemes több alkalommal is belépni a kamrába és kúraszerűen igénybe venni a kezelést.

krioterápiáról tudható, hogy extrém hidegnek teszi ki az emberi szervezetet, ami valóban meggyőző változásokat képes előidézni a külsőn és a belső folyamatokban egyaránt. Hogyan képes a kezelés hatni arra, hogy a zsírszövet mennyisége csökkenjen? Az extrém hideg már pár perc alatt képes annyira felgyorsítani az anyagcserét, hogy az több száz kalória elégetését eredményezi a krioterápia ideje alatt. A még jobb eredmény érdekében sporttal, kardió edzéssel, diétával is ki kell egészíteni a fogyókúrát és az eredmény nem marad el. A krioterápia során hideg éri a testet, ami erre úgy reagál, hogy megpróbál túlélni, tehát mozgósítja a tartalékokat. A szervezet több vért pumpál a szív felé a hőmérséklet zuhanás hatására, igyekszik megóvni a szerveket a kihűléstől. Pár perc alatt rengeteg energiát használ fel a szervezet, ez kalóriaveszteséget idéz elő, tehát súlyvesztéshez vezet. Kúraszerűen alkalmazva a krioterápia a mérleg kijelzőjén is változást hozhat.

A krioszauna bérletekről az árak menüpontban talál információkat. A krioterápia bérletek 5-10-20 alkalmas kúrákhoz vehetők igénybe. Az aktuális információkról a honlapon olvashat, érdemes rendszeresen követni a tájékoztatásunkat. Az egészsége, a jó közérzete és a lelki egyensúlya is függ attól, hogy milyen fizikai állapotban van. Érje el a kitűzött célt egy olyan, széles körben alkalmazott és ismert kezeléssel, mint amilyen a krioterápia! A kezelés ajándékutalvány formájában is igénybe vehető. A további tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba velünk!