Krioszaunás kezelés (sport)sérülések utáni rehabilitációhoz
2022 jan 24 By krio_admin 0 comment

A krioszauna a sportolók regenerálódásának lehetséges eszköze. A sportteljesítmény javításához is érdemes adni egy esélyt a krioterápiának!

A sportolók mindennapjait az edzés teszi ki, a versenyek előtt és alatt pedig az a céljuk, hogy a maximális teljesítményt hozzák ki magukból. Könnyen bekövetkeznek ilyenkor sportbalesetek, illetve a sportolók túlerőltetik magukat a felkészülés alatt vagy a megmérettetések során. A sérülés jellege és mértéke nagyon eltérő lehet, törés, ficam, húzódás egyaránt bekövetkezhet egy rossz mozdulat miatt.

A krioszauna számos lehetséges hatása mellett arra is megoldást jelenthet, hogy a sportolás során szerzett sérüléseket regenerálja. A krioszaunát mindenki igénybe veheti, függetlenül a sérülés mértékétől és a súlyosságától. A műtétek utáni rehabilitáció sikeréhez éppen úgy hozzájárulhat a krioszaunában kapott kezelés, mint a frissen szerzett húzódás vagy akár komolyabb izomláz regenerálásához.

A sportolók jól ismerik a hideg jótékony hatásait és használják is hasonló célokra. A jeges vízfürdőnél azonban jóval kellemesebb és rövidebb ideig tartó élmény belépni egy hidegkamrába. Az extrém hidegben pillanatok alatt beindulhat a szervezet öngyógyítása, fokozódhat az endorfin termelődése és aktiválódhat a sejtszintű anyagcsere is. Ez alapján látható, hogy a krioszauna összetett és pozitív irányba ható folyamatok katalizátora lehet. Egy biztonságos és eredményes eszköz lehet a sportsérülések utáni gyors gyógyuláshoz és az eredeti állapotok visszaállításához. Sérülés nélkül is ajánljuk a krioszauna rendszeres használatát, mert erősítheti az immunrendszert, fokozhatja a teljesítményt és a stresszt is csökkentheti.

krioszauna minden vendég számára nyújthat valamilyen pozitív eredményt, legyen szó szépségápolásról vagy regenerálódásról. Kínáljon a vendégeinek egy igazán sokoldalú terápiás lehetőséget, használjon hidegkamrát! A kamrákról tudjon meg többet és lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségek valamelyikén!