A krioterápia, mint wellness program
2021 júl 13 By krio_admin 0 comment

krioterápia vagy más néven krioszauna elsősorban gyógyászati módszer lehet, de népszerű wellness programként is. Érdemes beilleszteni a szálláshelyek, szépségcentrumok wellness részébe, mert garantáltan sorba fognak állni előtte a vendégek!

A hidegterápia számos problémára jelenthet megoldást, a terápiás hatása jótékonyan befolyásolhatja számos állapot, betegség tüneteit, növelheti a sportteljesítményt, a bőr szépségének és fiatalságának megőrzését is elősegítheti. Azok számára is rejt pozitívumot a krioterápia, akik nem várnak tőle semmilyen egészségügyi vagy teljesítménynövelő hatást, egyszerűen csak jobban szeretnék érezni magukat. A wellnessnek pontosan ez a célja, hogy a testi, lelki egyensúlyához vissza találjon a vendég.

A krioterápiát lehet alkalmazni tehát wellness programként is, mert a pár percnyi extrém hidegben tartózkodva a vendégek számos, előnyös változást tapasztalhatnak. Ezek a változások már rövid távon és hosszú távon is észlelhetőek lehetnek. A krioterápia a testre és ezzel párhuzamosan a lelki folyamatokra is kedvező hatással lehet. A vérkeringés munkáját segítheti, a sejtek működését javíthatja, a bőrt szépítheti a terápia kúraszerű alkalmazása. A vendég úgy érezheti a hidegterápiáról kilépve, hogy felfrissült, a stressz szinte lehullott róla és az általános közérzete is jobb lett. A megszokott szauna, gőzfürdő, masszázs és fürdő sorába a krioterápia tökéletesen illeszkedik, mert elősegítheti, hogy a vendégek jól érezzék magukat és a pihenésre, saját magukra tudjanak koncentrálni.

Amennyiben lát fantáziát a krioterápiában és úgy gondolja, hogy egy ilyen berendezésnek van helye a wellness részlegében, keressen minket bizalommal! A krioszauna berendezését meg tudja vásárolni elérhető áron a cégünktől. Ha szeretne többet megtudni a részletekről, tájékozódjon a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén! A termékkínálatunkban új generációs krioszauna szerepel, ami teljes mértékben biztonságos. A megrendelt berendezést kiszállítjuk a megadott címre rövid időn belül.