Krioszauna a kozmetológiában! Új kezelés a vendégeknek!
2020 dec 17 By krio_admin 0 comment

krioszauna az Ön vállalkozásának vendégeit is el fogja kápráztatni! A hidegterápia vagy krioterápia széles körben ismert a sportolók között, de a betegkezelésben is sokan látnak benne lehetőséget. Az extrém hideg lehetséges jótékony hatásai a kozmetológiában is nagyszerűen kamatoztathatóak. Egy hidegkamra beszerzése tehát csakis jövedelmező befektetés lehet az olyan vállalkozások számára, mint amilyen egy szépségszalon, wellnessközpont vagy akár gyógyfürdő.

krioszauna rendszeres, szabályozott használatával javulást lehet elérni nemcsak az egészségmegőrzés, de az anti-ageing, valamint az alakformálás területén is. Egy ilyen, új szolgáltatás kiválóan ki tudja egészíteni a szépségszalon vagy a wellness központ egyéb, szépségápolásra, egészségmegőrzésre irányuló kezeléseit. A krioszauna többféle területen jelenthet megoldást, a terápiát pedig biztonsággal alkalmazzák minden helyen, ahol a krioterápiás gépet már megvásárolták.

krioszauna csupán néhány perc alatt olyan hatást válthat ki, mint az egyéb, fiatalítást célzó szépészeti kezelések. A 10-20 kezelésből álló kúra csodás hatással lehet a szervezet egészére, ami többek között a bőr feszesebb, üdébb, rugalmasabb állapotában is megnyilvánulhat. Az anyagcsere és a keringési folyamatok élénkítése révén a bőr szebbé válhat, az alakformálásban, a cellulitisz elleni harcban és a túlsúly leadásában is segítheti a pácienseket. A modern technológiának ez a sokoldalú és meggyőző berendezése az Ön vállalkozásában is népszerű lesz, ezt garantáljuk! A vendégei szeretni fogják a krioszauna hatását és azt, hogy a külsejük változhat a használatának köszönhetően!

Érdemes tehát megfontolni, hogy a krioszauna felkerüljön-e a legújabb kezelések, szolgáltatások listájára. Amennyiben úgy dönt, hogy beruház egy ilyen gépre, keressen minket bizalommal és érdeklődjön a részletekről! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást és közelebbről is megismertetjük az általunk forgalmazott gépekkel! A honlapunkon minden elérhetőséget megtalál ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot!