Krioszauna a kozmetológiában! Új kezelés a vendégeknek!
2020 dec 17 By krio_admin 0 comment

krioszauna az Ön vállalkozásának vendégeit is el fogja kápráztatni! A hidegterápia vagy krioterápia széles körben ismert a sportolók között, de a beteg kezelésben is sikeresen alkalmazzák. Az extrém hideg jótékony hatásai a kozmetológiában is nagyszerűen kamatoztathatóak. Egy hidegkamra beszerzése tehát csakis jövedelmező befektetés lehet az olyan vállalkozások számára, mint amilyen egy szépségszalon, wellnessközpont vagy akár gyógyfürdő.

krioszauna rendszeres, szabályozott használatával látványos eredmények érhetőek el nemcsak az egészségmegőrzés, de az anti-ageing, valamint az alakformálás területén is. Egy ilyen, új szolgáltatás kiválóan ki tudja egészíteni a szépségszalon vagy a wellness központ egyéb, szépségápolásra, egészségmegőrzésre irányuló kezeléseit. A krioszauna fantasztikus hatásait több területen is bizonyították, a terápiát biztonsággal alkalmazzák minden helyen, ahol a krioterápiás gépet megvásárolták.

krioszauna csupán néhány percben képes olyan hatást kiváltani, mint az egyéb, fiatalítást célzó szépészeti kezelések. A 10-20 kezelésből álló kúra csodás hatással van a szervezet egészére, ami többek között a bőr feszesebb, üdébb, rugalmasabb állapotában is megnyilvánul. Az anyagcsere és a keringési folyamatok élénkítése révén a bőr szebb lesz, az alakformálásban, a cellulitisz elleni harcban és a túlsúly leadásában is segíti a pácienseket. A modern orvosi technológiának ez a sokoldalú és meggyőző berendezése az Ön vállalkozásában is népszerű lesz, ezt garantáljuk! A vendégei szeretni fogják a krioszauna hatását és azt, ahogyan a külsejük változni fog a használatának köszönhetően!

Érdemes tehát megfontolni, hogy a krioszauna felkerüljön e a legújabb kezelések, szolgáltatások listájára. Amennyiben úgy dönt, hogy beruház egy ilyen gépre, keressen minket bizalommal és érdeklődjön a részletekről! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást és közelebbről is megismertetjük az általunk forgalmazott gépekkel! A honlapunkon minden elérhetőséget megtalál ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot!