Krioterápia az immunrendszer erősítésére!
2020 aug 17 By krio_admin 0 comment

Az egészségünket és a jó közérzetünket egyre több dolog fenyegeti. Nem is olyan egyszerű megőrizni az egyensúlyt, hiszen a fizikai igénybevétel, a stressz, a környezeti hatások, az egészségtelen életmód következményei ellen mind harcolni kell.

Szerencse, hogy több eszköz is a kezünkben van ahhoz, hogy az immunrendszerünket erősíteni tudjuk és megalapozzuk az egészségünket. Az immunerősítés egyik, talán kevésbé ismert és alkalmazott, de rendkívül hatékony eszköze lehet a krioterápia.

A krioterápia vagy más néven hidegterápia több területen is kifejtheti a pozitív hatását és támogathatja az immunrendszer erősítését. Hogyan hathat egy ilyen terápia és mivel támogathatja a szervezet védekezőképességét? A válasz egyszerűen a hideg. A hideg ugyanis stimulálhatja a szervezetet és az extrém mínuszokban töltött pár perc alatt beindíthatja a szervek válaszreakcióját.

A krioterápia közben és után a szervek a jeges hideg következményeként elkezdhetnek teljes erőbedobással teljesíteni, hiszen védeniük kell a szervezetet. Az alacsony hőmérséklet vészriadót válthat ki, amire az immunrendszer úgy reagálhat, hogy beindítja a természetes öngyógyító folyamatait. Ezzel párhuzamosan a hormonháztartás és az anyagcsere működése is a maximumra kapcsolhat, stabilizálódhat, még endorfin hormon is elkezdhet termelődni. A krioterápia után tehát szó szerint boldogabbnak érezheti magát a vendég. A hideg hatására csökkenhetnek a gyulladások, múlhat a fájdalom és kellemes közérzet, ellazultság léphet a feszültség, rossz közérzet helyébe. Természetesen a kezelés ellenőrzött és biztonságos környezetben zajlik, minden vendég kockázat nélkül használhatja.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a krioterápia iránt és szívesen megismerné első kézből is ennek az eljárásnak a lehetséges hatásait, keresse kollégáinkat haladéktalanul! A hidegterápiára folyamatos a bejelentkezés, az érdeklődőknek a szabad helyek függvényében adunk időpontot. Lépjen kapcsolatba a klinikával a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén és jelentkezzen be hozzánk krioterápiára!