Krioterápia a sport utáni gyors regenerációért
2021 márc 17 By krio_admin 0 comment

krioterápia a sportolók egyik kedvelt eszköze ahhoz, hogy ismét formába lendüljenek. A sportolók az átlagosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Személyre szabott edzést követnek, speciális diétát tartanak, egy egész életmódra építik fel a sportolói karrierjüket. A testük az eszközük ahhoz, hogy a karrierjükben elérjék a kitűzött céljaikat, eljussanak a csúcsra és ledöntsék a saját határaikat. Ez a karrier sok áldozattal jár, fájdalmas, embert próbáló kihívásokkal, amikkel minden sportolónak meg kell küzdenie.

Az edzések, versenyek közben sokszor jutnak el a fizikai teljesítőképességük határáig a sportolók, ezt a testük pedig különféle tünetekkel jelzi. A kisebb és nagyobb sérülések, izomláz, fájdalom természetesen elmúlnak, a test regenerálódik, de nem mindenkinél egyforma gyorsan következik be a regenerálódás. A krioterápia egy kimagasló hatékonysággal rendelkező eszköz a sport utáni regeneráció területén.

A krioterápia a sportolók számára szinte nélkülözhetetlen eszköz arra, hogy két edzés vagy verseny között visszanyerjék erejüket, felépüljenek a sérüléseikből, követni tudják az edzéstervet stb. A hagyományos módszerek és eszközök jól bevált dolgok, de nem mindig van idő egy kiadós alvásra vagy másra. A krioterápia percek alatt képes regenerálni, erősíteni az immunrendszert, növelni a sportoló fizikai, szellemi, lelki teljesítőképességét. Mínusz száz fok alatt a testben olyan folyamatok indulnak el, amik rengeteg pozitívummal járnak, ilyen a gyulladáscsökkentés, az öngyógyítás, a sejtfiatalodás. Pár perc az extrém hidegben és mintha újjászületett volna!

A krioterápia, mint kezelés kúraszerűen ajánlott, de érdemes kipróbálni, mielőtt bérletet vásárol. A kezelések maximum három percig tartanak, ennyi idő elegendő ahhoz, hogy a krioterápia vagy hidegterápia elérje a kívánt hatást. Adjon egy esélyt ennek a kezelésnek, váltson bérletet, ha úgy érzi, hogy hatásos és regenerálódjon gyorsabban, hatékonyabban a hideg erejével! Kérdezzen, tájékozódjon bármelyik elérhetőségünkön, amit a honlapon közzétettünk!