Anyagcsere, endokrin és autoimmun problémák kezelése krioterápiával
2022 okt 18 By krio_admin 0 comment

A krioterápia számtalan szempontból jótékony hatással van a szervezetre, így hatékonyan kezelhetőek vele anyagcsere, endokrin és autoimmun problémák is.

Hazánkban, de világszerte is sokak életét keserítik meg a különféle anyagcsere zavarok, illetve az endokrin és autoimmun problémák. Nem ritka, hogy ezek a betegségek a mindennapi életre is hatással vannak, ám szerencsére általában kezelhetőek és a krioterápia is jótékony hatással van rájuk. Nézzük, mi is ez pontosan!

A krioterápia a krioszaunában történő kezelések sorozata. A krioszauna a jól ismert szaunával ellentétben extrém hideg, a kezelőben -120°C és -170°C közötti hőmérséklet uralkodik. Ez elsőre sokaknak meglehetősen ijesztően hangzik, azonban, mivel nagyon száraz a benti levegő, abszolút elviselhető, főleg, hogy a kezelés nem tart sokáig, mindössze 1-3 perc.

A krioszaunában a szervezet olyan impulzusnak van kitéve, mint sehol máshol, és ez jótékony hatással van többek között az anyagcsere, az endokrin és az autoimmun problémák kezelésére is. A krioszauna javítja az endokrin anyagcsere folyamatokat, valamint pozitív irányba befolyásolja az idegrendszeri kapcsolatokat és a lelki állapotot.

Az extrém hideg stimulálja az immunrendszert, így hozzájárul a hormonháztartás az anyagcsere stabilizációjához, illetve fokozza az endorfintermelést. Természetesen a krioterápia nem helyettesítheti az orvosok által előírt kezelést, de kiegészíti azt és segíti a gyorsabb és nagyobb mértékű állapotjavulást.

Fontos, hogy bizonyos betegségek, állapotok esetén ellenjavalt a krioterápia. Ilyen a szívinfarktus, stroke veszélyeztetett egyén, a magas vérnyomásos betegek, a daganatos betegek, a tüdőgyulladásban szenvedők, a hideg intolerancia és a 10 év alatti életkor.

Ön is anyagcsere, endokrin vagy autoimmun betegséggel küzd? Tegyen egy próbát a krioszaunával! Ha kérdése merült fel akár a kezeléssel, akár a várható hatásokkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket, készséggel állunk rendelkezésére! Munkatársaink minden kérdésére válaszolnak és tájékoztatják a részletekről.