A krioterápia mint bőrgyógyászati kezelési lehetőség
2021 dec 21 By krio_admin 0 comment

krioterápia a bőrbetegségek gyógyításában is hatékony eszköz lehet. Vásárolja meg a kamrákat minőségi kivitelben és bővítse vendégkörét!

krioterápia alkalmazása évtizedek óta jelen van a sport, a szépségápolás, a gyógyászat területén egyaránt. A szélsőségesen hidegre hűtött krioterápiás kamrában pár perc alatt különleges folyamatok kezdődhetnek el az emberi testben. A vendég, aki belép a kamrába, úgy érezheti, hogy új emberként lép ki onnan.

krioterápiás kamra olyan berendezés, amire érdemes beruháznia az olyan szolgáltatóknak, mint a fitness termek, hotelek és wellness szállók, de a szépségszalonokban is garantáltan lesz kereslet a sokféle előnnyel kecsegtető kezelésre. A krioterápia első hallásra talán nem minden vendégben kelti fel a vállalkozó szellemet, de a megfelelő tájékoztatást követően garantáltan stabil vendégkör alakul majd ki, ami visszatérve rendszeresen igénybe veszi a szolgáltatást. Többek között a bőrbetegségekkel küzdő vendégeknek jelenthetnek lehetőséget a fagyos mínuszok.

krioterápia berendezése nem foglal egy nagy helyet, egy átlagos zuhanykabinhoz hasonló a mérete és a kialakítása, ennek köszönhetően egy kisebb helyiségben is lehetséges a telepítése. A krioterápia a bőr egészségét, szépségét is visszaadhatja. Az olyan, látható elváltozásokkal járó bőrbetegségek, mint az ekcéma vagy a pikkelysömör, a kezelés hatására látványosan javulhatnak.

A krioterápia fagyos hidege ezúttal nem szárít, hanem gyógyíthat. A hideg ugyanis kezelés formájában összehúzhatja a pórusokat, üdébb színt kölcsönözhet a bőrnek, élénkítheti a vérkeringést is. A kamra egész testre ható terápiát nyújthat, így a bőrbetegség tüneteit, a meglévő gyulladást csökkentheti, megelőzheti a terjedését. Az irritáció csökkenhet, a viszketés enyhülhet. Javasoljuk a kezelés rendszeres ismétlését.

A vendégei is értékelni fogják egy olyan kezelés lehetőségét, aminek használatával testileg és lelkileg is megújulhatnak, illetve megerősödhetnek. A kamrákról érdeklődjön elérhetőségeinken!