Krioterápia yumeiho masszázzsal: ajándék karácsonyra!
2021 nov 24 By krio_admin 0 comment

A krioterápiából lehet wellness ajándék az ünnepekre! Lepjen meg valakit a szerettei közül egy ajándékutalvánnyal akár már most karácsonykor!

Ki mondana nemet egy olyan kezelésre, amivel szépülhet, javíthat a közérzetén és kicsattanóan egészségesnek érezheti magát? A hidegterápia mínusz 130 fokon érheti el ezeket az eredményeket és ez még csak a jéghegy csúcsa. Mindössze pár percet kell eltölteni a hidegkamrában ahhoz, hogy lehetséges legyen a szervezet öngyógyító folyamatainak aktivizálódása. Ha ez önmagában még nem lenne elég, akkor az ajándékutalvány dupla kezelést tartalmaz! A krioterápia ugyanis csak az egyike az ajándék kezeléseknek. Az ajándékutalvány ára: 20.000 Ft, amelyben 1 Yumeiho masszázs és 1 krio kezelés szerepel.

krioterápia pár percben óriási lendületet adhat a szervezetnek, több fronton is előremozdíthatja egy pozitív állapot felé. A sportolók mellett az átlag emberek is szívesen veszik igénybe az extrém hidegben történő kezelés nyújtotta fantasztikus lehetőségeket. Az immunerősítés, a sejtfiatalítás, a stresszkezelés, a bőr vagy mozgásszervi problémák tüneteinek javítása mind a krioterápia jótékony hatásai közé tartozhat.

krioterápia lehetséges eredményeit csodásan ki tudja egészíteni a Yumeiho masszázs, ami az ajándékutalvánnyal jár. A Yumeiho masszázs egy alternatív keleti masszázsfajta, amit japánban fejlesztettek ki, ötvözve a japán és kínai hagyományokat. A masszázs az akupresszúrás pontokat stimulálja, amivel a belső szervek öngyógyító folyamataira hat. A kezelés ruhában történik, gyúró, nyomkodó mozdulatokat használ a masszőr annak érdekében, hogy a blokkokat oldja, a keresztcsont eltolódásait pedig helyre igazítsa. Az egyensúly visszaállítása egyaránt pozitívan hat az ízületekre, a hormonháztartásra és az energiaellátásra is. A munkával járó hát és nyak fájdalmak, a rossz tartás ellen is kiváló, de javítja az anyagcserét is.

A krioterápia és a Yumeiho masszázs most egy ajándékutalvánnyal az Öné lehet! Ajándékozzon az idei karácsonyra gyógyulást és dupla wellness élményt! A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!