Krioterápia a fogyás és az alakformálás érdekében, a cellulit és a túlsúly ellen
2020 máj 14 By krio_admin 0 comment

A cellulit és a túlsúly sokak életét keseríti meg, megszabadulni tőle pedig rendkívül nehéz. Létezik azonban egy eljárás aminek segítségével nem csak a fogyás lesz egyszerűbb és gyorsabb, de a cellulit is eltűnik, valamint arra is lehet számítani, hogy az általános közérzet is javul. A krioterápiának ezeken felül is vannak előnyei melyeket az alábbiakban részletezünk.

krioterápia jelenleg az egyik leghatékonyabb fizikoterápiás eljárás, ami a szervezet általános megfiatalítására, az öregedés késleltetésére, a bőranyagcsere serkentésére, ránctalanításra, az arc, a nyak, a has, a csípő végtagok bőrének megfiatalítására használható. A mikrocirkuláció serkentésével, az anyagcsere folyamatainak optimalizálásával, a bőr rugalmasságának fokozásával javítja a bőr megjelenését.

krioterápia számos előnye mellett rendelkezik még egy igencsak előnyös “mellékhatással” is: energiaveszteséget idéz elő a szervezetben. A testsúly és a kabin hőmérsékletétől függően akár 1000-3000 kcal is elveszíthető egy alkalommal, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy bizonyos esetekben az általános krioterápián 7-10 kg-os fogyás is elérhető 20-30 kezelés alatt. A testsúlyvesztéshez az általános krioterápiát csak észszerű diéta és kiegyensúlyozott kalóriabevitel mellett szabad alkalmazni.

krioterápiát átlagos bőr esetén naponta maximum egyszer, 150-180 másodperces kezelések során használják, ciklusonként minimum 20 kezelésben, azonban létezik klinikai változata is, amelyet a problémás bőr, szeborrea és rozácea esetében alkalmaznak.

Fontos, hogy a krioterápia gyakorlatilag a szervezet extrém alacsony hőmérséklettel való “sokkolása”, ami orvosi felügyelet mellett zajlik, és vannak olyan tényezők, amik kizárják a használatát – erre az egészség védelme miatt van szükség. Ha viszont nincs kizáró ok, akkor a krioterápia nyugodtan használható, az általa nyújtott előnyök pedig élvezhetőek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a krioterápia iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk időpontot!