Krioterápia a fogyás és az alakformálás érdekében, a cellulit és a túlsúly ellen
2020 máj 14 By krio_admin 0 comment

A cellulit és a túlsúly sokak életét keseríti meg, megszabadulni tőle pedig rendkívül nehéz. Létezik azonban egy eljárás, aminek segítségével nem csak a fogyás lehet egyszerűbb és gyorsabb, de a cellulit is eltűnhet, valamint arra is lehet számítani, hogy az általános közérzet javul. A krioterápia ezeken felül is tartogat lehetőségeket, melyeket az alábbiakban részletezünk.

krioterápiára fizikoterápiás eljárásként is lehet tekinteni, támogathatja a szervezet általános megfiatalítását, az öregedés késleltetését, a bőranyagcsere serkentését, ránctalanítást, az arc, a nyak, a has, a csípő, a végtagok bőrének megfiatalítását. A mikrocirkuláció serkentésével, az anyagcsere folyamatainak optimalizálásával, a bőr rugalmasságának fokozásával javíthatja a bőr megjelenését.

krioterápia számos lehetősége mellett rendelkezik még egy igencsak előnyös „mellékhatással” is: energiaveszteséget idézhet elő a szervezetben. A testsúly és a kabin hőmérsékletétől függően akár 1000-3000 kcal is elveszíthető egy alkalommal, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy bizonyos esetekben az általános krioterápián 7-10 kg-os fogyás is elérhető 20-30 kezelés alatt. A testsúlyvesztéshez az általános krioterápiát csak észszerű diéta és kiegyensúlyozott kalóriabevitel mellett szabad alkalmazni.

krioterápiát átlagos bőr esetén naponta maximum egyszer, 150-180 másodperces kezelések formájában használják, ciklusonként minimum 20 kezelésben, azonban létezik klinikai változata is, amelyet a problémás bőr, szeborrea és rozácea esetében alkalmaznak.

Fontos, hogy a krioterápia gyakorlatilag a szervezet extrém alacsony hőmérséklettel való „sokkolása”, ami orvosi felügyelet mellett zajlik, és vannak olyan tényezők, amik kizárják a használatát – erre az egészség védelme miatt van szükség. Ha viszont nincs kizáró ok, akkor a krioterápia nyugodtan használható, az általa nyújtott lehetséges előnyök pedig élvezhetőek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a krioterápia iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk időpontot!