Krioterápia Budapesten: szépüljön a strandszezonra!
2022 márc 29 By krio_admin 0 comment

A krioterápia Budapesten igénybe vehető kúraszerűen! Készüljön a nyárra velünk, és szebb lehet a bőre, vonzóbb a külseje!

A tavasz és a nyár olyan évszakok, amikor mindenki szeretné a legjobb formáját nyújtani. Nyaralás, szabadtéri programok tűzdelik a szezont, amikor lenge ruhákban járunk, többet mutatunk magunkból. A vízparti programokon fürdőruhában napozunk, úszunk, itt már nincs mód arra, hogy takargassuk, amivel nem vagyunk megelégedve.

A budapesti hidegterápia egy olyan kezelést kínál, aminek köszönhetően vonzóbb lehet megjelenése ezekre a programokra! A budapesti krioterápia azoknak ajánlott, akik korszerű lehetőséget keresnek és nyitottak az olyan technológiákra, mint amilyen a hidegterápia. Elsőre talán szokatlannak, sőt, félelmetesnek hangzik, hogy egy krioterápiás kamrában tegye ki magát extrém hidegnek, de a kezelés teljesen biztonságos.

budapesti krioterápia akár húsz alkalommal is igénybe vehető, de ennél kevesebb kezelésre is lehetőség van, attól függően, hogy milyen problémát szeretne a hidegterápia segítségével enyhíteni. Az általános állapotra, az immunrendszerre is érezhető hatással lehetnek a mínuszok, és a tünetek már akár egy alkalom után javulhatnak.

budapesti krioterápia szinte mindenre pozitív hatást gyakorolhat, legyen szó a szervezet működéséről vagy az esztétikai szempontokról. A nyári ruhás, strandolós időszakban természetesen a külső megjelenés felértékelődik. Ha szeretne szebb bőrt, sugárzóbb külsőt, esetleg vékonyabb alakot, akkor javasoljuk, hogy adjon egy esélyt a budapesti krioterápiának!

A budapesti krioterápia kezelési ideje egy alkalommal maximum három perc. Ennyi idő alatt jelentős kalóriaveszteséggel lehet számolni, akár 1300 kalóriától lehet megszabadulni, amennyit egy intenzív edzéssel sem biztos, hogy el tud érni! A fogyással párhuzamosan a bőre szépülhet, sejtszinten regenerálódhat és megújulhat a hidegterápiás kamrában! A meglévő bőrproblémák enyhülése mellett fiatalabb bőrt is nyerhet a kezelések segítségével! Lépjen magabiztosan a nyárba!