Krioterápiás kúra a szépség, az egészség és a hosszú élet reményében!
2022 febr 24 By krio_admin 0 comment

krioterápia kúra formájában kitűnő meglepetés bárkinek! Ajándékozzon szépséget és egészséget szeretteinek, ismerőseinek!

A krioterápia vagy más néven hidegterápia egy speciális kabinban zajlik, ahol extrém hideg éri az egész test felületét. Ez a hideg csak pár percig tart, azonban a jótékony hatásai hosszú távon érzékelhetőek lehetnek. A krioterápia meghosszabbíthatja az életet, ugyanis sejtszinten hathat, ezáltal pedig fiatalíthatja, regenerálhatja a testet.

A krioterápia vagy krioszauna alkalmi vagy rendszeres használata mindenkinek jó lehetőség, aki szeretné jobban érezni magát, illetve úgy belenézni egy tükörbe, hogy elégedett azzal, amit ott lát. A hidegterápiás kezeléseket követően az egészség egyensúlyba kerülhet, az immunrendszer megerősödhet, a kedélyállapot javulhat, a különféle, kellemetlen tünetek, például a bőrön, enyhülhetnek. A krioterápia nemcsak a bőrt szépítheti, de a testsúly hatékony csökkenésében is közrejátszhat, a depresszió legyőzésében, a hétköznapi stressz kezelésében is lehet egy eszköz. Ahol a lélek rendben van, a test virul, ott a külső is kivirágzik! A krioterápia egy fantasztikus lehetőség arra, hogy bárki jól érezze magát a saját bőrében!

krioterápia most ajándékba is adható, ha kedvező bérlet konstrukciónkat megismeri és szimpatikusnak találja! Vásároljon több alkalmas bérletet és mi megajándékozzuk egy alkalom ingyenes krioterápiával! Az akciós ajánlat a tíz alkalmas krioszauna bérletre vonatkozik! Ezen kívül egy, öt vagy húsz alkalmas bérleteink is vannak!

hidegterápiát még nem próbálta, de nagyon meggyőzőnek találta a bemutató leírásunkat? Ismeri, de még nem lépett ilyen kabinba soha? Szeretné végre megtapasztalni a krioszauna lehetséges pozitív hatásait? Itt az alkalom, próbálja ki és vásároljon bérletet tíz alkalmas vagy tetszőleges változatban, az elérhető kínálatból! Amennyiben további tájékoztatást igényel a bérleteinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket telefonon vagy pedig üzenetben!